Huidig bestuur treedt af, nieuw bestuur op komst

Het huidige bestuur van Zaalvoetbal Weert zal na jaren van trouwe dienst per 1 juli 2020 aftreden en vervangen worden door een volledig nieuw bestuur.

Voorzitter Bekay Fethi, secretaris Wil Creemers, penningmeester Tom Creemers en Carlo Vaes (ledenadministratie) kiezen er voor om na dit seizoen af te treden. Het bestuur heeft vele succesvolle jaren gekend met als hoogtepunten Eredivisie zaalvoetbal met het vaandelteam, het jaarlijkse Lentebekertoernooi (met ten hoogste 45 teams), een Multiculturele Finaledag met onder andere een optreden van Yes-R en in één seizoen maar liefst 16 teams die KNVB-competitie speelden onder de vlag van Zaalvoetbal Weert.

De laatste jaren bleek het voor het bestuur steeds moeilijker om deze successen te evenaren en ging men op zoek naar geschikte opvolgers die de club van nieuwe impulsen kan voorzien. Niet eenvoudig in deze tijd, maar inmiddels is er een zevental enthousiastelingen bereid gevonden om vanaf het nieuwe seizoen de kar te gaan trekken.

Deze zeven nieuwe bestuursleden zullen zich binnenkort voorstellen. De tussenliggende tijd wordt benut om een goede overdracht vanuit het huidige bestuur vorm te geven.

Namens het huidige bestuur wensen wij hen alvast veel succes toe!

 

Geplaatst in Geen categorie

In het Archief