Afscheid huidig bestuur: Tom Creemers

In ons rondje langs de huidige bestuursleden die we nog even aan het woord laten, komen we uit bij het langstzittende bestuurslid en bovendien ook verreweg het meest actieve bestuurslid in het afgelopen decennium: Tom Creemers, onze penningmeester (ad interim).

Op m’n 16e werd ik lid van SV Altweerterheide zaalvoetbal. In die tijd ieder weekend genietend van dat uurtje in de sporthal. Al gauw werden dat meer uurtjes toen ik als invaller kon opdraven bij andere teams van de club.
In 2008 besloot ik om toe te treden tot het bestuur, waarbij ik me met name bezig ging houden met het Lentebekertoernooi. Dat kon ik met veel enthousiasme doen en de deelnemersaantallen waren zeer goed waardoor het organiseren makkelijker werd. In 2011 organiseerden we een geweldige Multiculturele dag die zeer goed ontvangen werd. Zaalvoetbal stond weer op de kaart in Weert en al gauw meldde het ene na het andere nieuwe team zich aan om mee te spelen in een KNVB competitie.
De laatste jaren bleek het echter moeilijk om hetzelfde enthousiasme vast te houden en begon de zoektocht naar vers bloed.
Gelukkig is er nu sprake van een nieuw bestuur. Ik wens hen veel succes en voorspoed om deze moeilijke taak te volbrengen.
Verder wil ik Bekay, Wil en Carlo bedanken voor de mooie jaren, maar ook zeker alle teams, leiders, spelers en vrijwilligers die de club hebben gemaakt zoals deze nu is!

Wie weet tot ziens!


Tom Creemers

Bedankt voor jouw enorme inzet in de afgelopen jaren, Tom!

Geplaatst in Geen categorie

In het Archief