Afscheid huidig bestuur: Bekay Fethi

Tot slot van de serie “Afscheid huidig bestuur” mag natuurlijk voorzitter Bekay Fethi niet ontbreken; jarenlang het boegbeeld van onze vereniging!:

Beste sportvrienden,

Na een lange periode van ca 14 jaar is het nu voor mij de hoogste tijd om afscheid te nemen van een mooie club als Zaalvoetbal Weert. In de lange periode heb ik dieptepunten (afscheiding van het veldvoetbal ) maar ook hoogtepunten( eredivisie zaalvoetbal en de multiculturele finaledag) meegemaakt.

Ik ben begonnen als trouwe supporter van ons eerste team en heb de club ook grote stappen zien maken vanuit de 4de klasse tot uiteindelijk de eredivisie. Deze stappen zijn gegaan met vallen en opstaan  en met minimale middelen maar uiteindelijk staat er een stabiele en gezonde club die klaar is voor de toekomst. 

Ik wil graag langs deze weg Tom, Wil en Carlo bedanken voor de mooie jaren, maar ook zeker alle teamleiders, teams, spelers en vrijwilligers die de club jarenlang hebben gesteund zowel in goede als slechte tijden.

Verder wil ik het nieuwe bestuur heel erg veel succes toewensen!

Met vriendelijke groet,

Bekay Fethi 

Bedankt voor je jarenlange inzet, Bekay!

Wij als aftredend bestuur wensen Ayyoub, Anouar en Atta alle succes toe!

Geplaatst in Geen categorie

In het Archief