Aanmelden

Wil jij lid worden van Zaalvoetbal Weert? Bij voorkeur schrijf je je in als compleet team van minimaal 9 spelers en een coach! Daarnaast dien je als team zelf een tenue aan te schaffen met de clubkleuren (paarse shirts, witte broeken en paarse sokken).

Iedereen die lid wil worden dient zich aan te melden door het invullen van onderstaand digitaal formulier. Daarnaast zal ieder lid (behalve leden die lid worden via een recreantengroep!) een recente (kleuren) pasfotoĀ moeten uploaden via de KNVB wedstrijdzaken app.

Aanmeldingsformulier:

Let op!: er verschijnt altijd een bevestiging dat de aanmelding is gelukt onderaan het formulier (nadat je op “Verzenden” hebt gedrukt). Dit wil echter niet altijd zeggen dat je gegevens ook door ons ontvangen zijn. Je weet dit zeker wanneer je op het door jou aangegeven e-mailadres een email ontvangt als bevestiging!
Mocht je geen e-mail ontvangen probeer de aanmelding dan een dag later opnieuw. Mocht het na diverse pogingen nog niet lukken neem dan contact op via ledenadministratie@zvweert.nl!

Achternaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Straat + huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Legitimatiebewijs + legitimatiebewijs nummer (verplicht)
RijbewijsPaspoortIdentiteitskaart

IBAN Bank- of gironummer (verplicht)

Voorkeur team (verplicht)
Nieuw te vormen teamZaalvoetbal Weert 1Zaalvoetbal Weert 2Zaalvoetbal Weert 3Zaalvoetbal Weert 4Recreantenteam

Hierbij verleent u tot wederopzegging machtiging aan Zaalvoetbal Weert om jaarlijks het contributiebedrag van het bovengenoemde bank-/gironummer af te schrijven en indien van toepassing boetebedragen af te schrijven. Daarnaast verklaart u akkoord te gaan met het contributiebeleid en het boetebeleid, zoals te vinden op de website www.zvweert.nl. (verplicht)