KNVB widget

Op de home page van deze site en op iedere teampagina vind je de KNVB widget.

Op de home page zie je een overzicht van alle eerstvolgende thuiswedstrijden van alle teams van Zaalvoetbal Weert (dit is de standaard weergave). Je kunt ook op het knopje met het huisje en het pijltje klikken: je krijgt dan een overzicht van alle eerstvolgende uitwedstrijden van alle teams van Zaalvoetbal Weert. Klik je op de knop “0:0” dan krijg je de meest recente uitslagen.

Wanneer je een wedstrijd van jouw team hebt gevonden kun je op het knopje “i” (te vinden op de regel waar de wedstrijd staat vermeld) klikken. Je gaat dan direct naar de site van de KNVB (voetbal.nl) en ziet daar alle uitslagen, standen en het programma van de betreffende klasse. Het is hiervoor wel nodig dat je een account hebt op voetbal.nl. Heb je dit niet, dan kun je dat hier meteen aanmaken!

Op de teampagina’s zie je eigenlijk dezelfde widget. Het enige verschil is dat hier de thuis- en uitwedstrijden alleen van dit betreffende team worden getoond. Voor de rest werkt dit hetzelfde als de variant op de home page.