Informatie RZC

De Recreatieve Zaalvoetbal Competitie wordt vanaf 2014 georganiseerd door Brevendia en Zaalvoetbal Weert. De competitie is bedoeld voor recreatieve teams die onder het mom “gezelligheid” af en toe een potje zaalvoetballen.

Klik op een van de onderstaande links om naar het programma, de uitslagen of de standen te gaan:

Wedstrijdprogramma en uitslagen poule A en B

Stand poule A

Stand poule B

De teams in deze poules spelen eerst een halve competitie (5 wedstrijden in de A-poule, 6 wedstrijden in de B-poule). Daarna spelen de nummers 1 – 3 – 5 en 2 – 4 – 6 van de A-poule ieder een hele competitie (ieder 4 wedstrijden).

De nummers 1 van beide poules spelen dan nog een wedstrijd en ook de nummers 2 spelen nog 1 wedstrijd.De nummers 1 t/m 4 van de B-poule spelen een halve competitie (ieder 3 wedstrijden). De nummer 1 van deze poule speelt tegen de nummer 3 van A-poule 1 en de nummer 2 speelt tegen de nummer 3 van A-poule 2. Nummer 3 speelt hun laatste wedstrijd tegen nummer 4 zodat ook deze teams 10 wedstrijden spelen. De nummers 5,6 en 7 van de B-poule na de ½ competitie spelen een volledige competitie, (ieder 4 wedstrijden), zodat ook zij 10 wedstrijden spelen.

Heb jij interesse om komend seizoen met jouw team deel te gaan nemen aan de Recreatieve Zaalvoetbal Competitie? Neem dan uiterlijk 1 juni 2016 contact op met Zaalvoetbal Weert via info@zvweert.nl!